Advies

Een
ieder herkent het wel, ik heb een probleem, ik wil een andere weg inslaan, ik wil beginnen met functioneringsgesprekken. Allemaal vragen en hoofdbrekers waarbij je soms niet weet waar je moet beginnen en als je al bent begonnen, of je het wel goed doet. triplekey kan hier een helpende hand bieden, maar welk type advies of mogelijkheden zijn er en hoe werkt het?

Welk type advies en mogelijkheden?
triplekey heeft ervaring met advies trajecten binnen het MKB, gezondheidszorg en interpersoonlijke relaties. Middels een persoonlijk gesprek stellen we graag een maatwerk advies op, wat aansluit  bij de vraag. Dit is ook de grote kracht van triplekey, door middel vragen en doorvragen een maatwerk oplossingsrichting creeren, die "past" bij de vraagsteller. Meer dan eens blijkt een advies-vraag aan te sluiten bij een coachings- of een mediation traject.

triplekey heeft ervaring met advies-trajecten op de volgende gebieden:

  • functionerings- en Beoordelingsgesprekken (MKB)
  • verbeter- en ontwikkelingstrajecten (MKB)
  • personeelsmanagement trajecten (MKB)
  • coachingstrajecten (MKB en particulieren)
  • traject-coaching (MKB en particulieren)
Hoe werkt een advies traject?
triplekey biedt je de mogelijkheid om eerst kennis te maken. In dit eerste gesprek kijken we samen of het "klikt", en vervolgens kijken we samen naar de vraag: welke vraag hoort er bij het te leveren advies of het doel wat ik wil bereiken. Afhankelijk daarvan stellen wij een advies-traject op en gaan wij aan de slag om de plannen verder uit te werken.
 
Informatie
Voor advies ben je bij triplekey op het juiste adres. Mocht je hierover meer informatie willen, dan kun je met je vraag ons bereiken via de telefoon of de mail. Ga nu naar onze contact pagina.